Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Humanitarni muzički maraton i izložba studenata FU Niš

rssBookmark and Share

17.05.2014. Fakultet umetnosti

Prva u nizu humanitarnih akcija Fakulteta umetnosti u Nišu, koja počinje u subotu uveče, a trajaće tokom cele Koncertne sezone FU 2014

Humanitarni muzički maraton i izložba studenata FU Niš

Prikupljen novčani prilozi biće prosleđeni na žiro račun Vlade Srbije za pomoć poplavljenim područjima.

 

U okviru tradicinalne kulturne manifestacije “Noć Muzeja”, koja će ove godine biti održana 17. maja 2014. u više od 60 gradova Srbije, i u 40 zemalja Evrope, Fakultet umetnosti u Nišu učestvuje sa bogatim programom. Muzički maraton i multimedijalna izložba radova studenata Fakulteta umetnosti održaće se u Koncertno - izložbenom prostoru FU, Knjaževačka 2a.

Muzički maraton - Maraton počinje u 20 sati i traje do 1 sat posle ponoći. Od 20 sati do ponoći nastupaju studenti Fakulteta umetnosti sa Odseka za muzičku umetnost. Na programu su dela klasične i umetničke muzike. Od ponoći do 01h prezentovaće se prvo diskografsko izdanje Fakulteta umetnosti koje će se emitovati putem multimedije.

Multimedijalna izložba - Postavku je moguće videti od 20 sati do 01 sat posle ponoći. Radove izlažu studenti Fakulteta umetnosti na Odseku za Likovne i Primenjene umetnosti. Pored izloženih grafika studenata na video zidu emitovaće se multimedijalni radovi studenata.

 

HUMANITARNI muzički maraton i izložba studenata Fakulteta umetnosti u Nišu

Subota 17. maj 2014. 20:00 - 01:00

 


#   Fakultet umetnosti   studenti   multimedijalna izložba   Noć muzeja
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima