Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"One zvezdane oči" - Poezijom protiv bolesti

rssBookmark and Share

Vladičin Han 21.06.2014. RTV Vranje, Južna Srbija Info

Buduća studentkinja Ana Ilić, mlada pesnikinja iz Vladičinog Hana, izdala je novu zbirku pesama pod nazivom ''One zvezdane oči''. Poezijom se bori protiv bolesti i srećna je što piše.

"One zvezdane oči" - Poezijom protiv bolesti

''Pod svetlom istine'' bila je prva zbirka pesama mlade pesnikinje Ane Ilić iz Vladičinog Hana, koja je pre samo dve godine predstavljena i vranjskoj čitalačkoj publici.

U međuvremenu Ana je maturirala i pored svih obaveza u školi uspela je da ispiše stihove i pred čitalačkom publikom se pojavi sa novom zbirkom pod nazivom ''One zvezdane oči''.

Poezijom se bori protiv bolesti i srećna je što piše, što ima snage, volje i što uspeva da svojim pesmama širi pozitivnu energiju i podržava i ohrabruje ljude sa istim ili sličnim problemima.

I ova kao i prethodna zbirka moći će da se kupi po dobro poznatoj ceni, ''po meri srca'', dakle ko koliko ima da da, a sav novac biće namenjen za Anino lečenje.

Kupovinom knjige pomažete Ani - vašim donacijama olakšavate njenu borbu s opakom bolešću, omogućavate duži i dostojanstven život i pružate mogućnost da studira.

Nova zbirka pesama Ane Ilić "One zvezdane oči" nema definisanu cenu - donatori su platili njeno štampanje, a kupci sami po meri srca određuju koliko će da uplate.

 

 

 


#   Vladičin Han   Ana Ilić   pesnik
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima