Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dragana Sotirovski večeras u emisiji "Upitnik" RTS-a: Borba za lokal (VIDEO)

rssBookmark and Share

Niš 25.02.2020. Južna Srbija Info, RTS

Dragana Sotirovski, članica Glavnog odbora SNS-a i načelnica Nišavskog upravnog okruga, biće gost večerašnje emisije "Upitnik", autorke Olivere Jovićević, Radio televizije Srbije, od 21 sat. Izbori, lokal, bojktot, tema su večerašnje društveno-političke emisije na Javnom servisu.

Dragana Sotirovski večeras u emisiji "Upitnik" RTS-a: Borba za lokal (VIDEO)

U aktuelnoj kampanji bojkota, odluku da ipak učestvuje na lokalnim izborima u Šapcu, Glavni odbor stranke Zajedno za Srbiju doneo je sa jednim glasom protiv. Naprednjaci sastavljaju izbornu listu na kojoj najavljuju više od polovine novih lica. Odvojeno će nastupiti SPS, osim ponegde na lokalu gde će sa starim koalicionim partnerom, SNS-om.

Dakle, borba na lokalu predstoji. Zašto su važni lokalni izbori? Koje su to zakonske promene u izbornim uslovima i šta znači njihova primena na lokalu? Da li bojkota izbora ipak neće biti ni u jednoj lokalnoj samoupravi? Koji su to glavni problemi u lokalnim samoupravama? Da li je decentralizacija rešenje?

Na ova i druga pitanja u večerašnjem "Upitniku" govore, Dragana Sotirovski, članica Glavnog odbora SNS, Đorđe Milićević, potpredsednik SPS, Aleksandar Šapić, predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) i Nataša Vučković, narodna poslanica DS.

VIDEO: RTS

video...

Komentara: 0


#   Niš   Dragana Sotirovski   RTS   Zajedno za Srbiju   Nišavski upravni okrug   Aleksandar Šapić   Izbori 2020   Upitnik RTS
@GradonacelnicaN @rts_vesti @ZajednoZaSrbiju @AcaSapic @UpitnikRTS @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima