Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

P O Z I V za dostavljanje predloga za dodelu najvišeg javnog priznanja Grada Niša Nagrade "11. JANUAR"

rssBookmark and Share

Niš 01.12.2022. Južna Srbija Info

Nagrada "11. JANUAR" je najviše priznanje Grada Niša koje se dodeljuje za izuzetna dostignuća koja afirmišu Grad u privrednim, društvenim i drugim oblastima.

P O Z I V za dostavljanje predloga za dodelu najvišeg javnog priznanja Grada Niša Nagrade "11. JANUAR"

Nagrada se sastoji od diplome, statuete "Oslobodiocima Grada Niša" i novčanog iznosa i može se dodeliti pojedincu ili pravnom licu iz Niša, pojedinačno ili zajednički, bez obzira na vreme i oblast dostignuća.

Predlog za dodelu Nagrade "11. JANUAR" može podneti svaki građanin ili pravno lice. Predlog se podnosi u pisanoj formi, sa obrazloženjem dostignuća koje se predlaže za Nagradu. Uz predlog se prilaže i dokumentacija (radna biografija kandidata, dva primerka publikovanog dela, kataloga, CD ili DVD, planovi, projekti ili odgovarajuća dokumentacija ako po prirodi stvari delo nije moguće dostaviti, kritike, stručna mišljenja i sl.). Priložena dokumentacija se nakon odlučivanja ne vraća predlagaču.

Predlozi se mogu dostaviti od 1.12.2022.godine do 15.12.2022.godine, na adresu: Skupština Grada Niša,sa naznakom "Za Komisiju za nagrade Grada Niša", ulica Nikole Pašića broj 24, ili u elektronskoj formi na:komisije.sg@gu.ni.rs

Komentara: 0


#   Niš   Nagrada 11. januar   javni poziv
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima