Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Javna rasprava o nacrtu odluke o izradi Generalnog urbanističkog plana Niša

rssBookmark and Share

Niš 18.11.2022. Južna Srbija Info

Gradsko veće Grada Niša, organizuje i sprovodi javnu raspravu o Nacrtu odluke o izradi Generalnog urbanističkog plana Niša radi prikupljanja predloga, sugestija i mišljenja građana, predstavnika udruženja građana, nevladinih organizacija, stručne i ostale javnost i sredstava javnog informisanja u pisanoj ili elektronskoj formi.

Javna rasprava o nacrtu odluke o izradi Generalnog urbanističkog plana Niša

Javna rasprava o Nacrtu odluke o izradi Generalnog urbanističkog plana Niša obaviće se u periodu od 15.11.2022. godine do 15.12.2022. godine. Otvoreni sastanak biće održan dana 16.12.2022. godine, sa početkom u 11,00 časova u sali Oficirskog doma, ulica Orlovića Pavla broj 28a, na kome će prisustvovati zainteresovana lica.

Pozivaju se zainteresovani građani, predstavnici udruženja građana, nevladinih organizacija, stručna i ostala javnost i sredstva javnog informisanja da podnesu predloge, sugestije i mišljenja o Nacrtu odluke o izradi Generalnog urbanističkog plana Niša: putem mejla Javna.Rasprava.GUP@gu.ni.rs ili neposredno u pisanom obliku na šalteru Gradske uprave za građevinarstvo, ulica Nikole Pašića br. 22, svakog radnog dana u periodu od 07:30 do 15:30 časova i poštom na adresu: Grad Niš – Gradska uprava za građevinarstvo, Ulica generala Tranijea br.10, Niš.

Dokumentacija za preuzimanje:

1. Javni poziv za učešće u javnoj raspravi sa Programom sprovođenja javne rasprave;

2. Nacrt odluke o izradi Generalnog urbanističkog plana Niša;

3. Grafički prilog- obuhvat Generalnog urbanističkog plana Niša;

4. Obrazac za primedbe.

Komentara: 0


#   Niš   javni poziv   urbanizam
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima