Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poseban režim saobraćaja zbog parade bezbednosnih snaga "Odbrana slobode" u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 04.05.2019. Južna Srbija Info

Na osnovu odluke predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, povodom Dana pobede, prikaz sposobnosti Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije „ODBRANA SLOBODE“ biće održan 10. maja 2019. godine sa početkom u 11 časova u Nišu (Bulevar Nikole Tesle).

Foto: Nj.P. Južna Srbija
Foto: Nj.P. Južna Srbija

Program prikaza obuhvata svečani defile pešadijskog ešelona, defile motorizovanog ešelona, nalet vazduhoplovnog ešelona i padobranski desant.

Planirano je učešće više od 4.000 pripadnika Vojske Srbije i MUP-a, oko 300 borbenih i neborbenih vozila i sistema i oko 40 vazduhoplova.

Radi pripreme i uvežbavanja za prikaz, od 4. do 10. maja, u vremenu od 9 do 19 časova, biće uveden poseban režim saobraćaja u Bulevaru Nikole Tesle, Bulevaru Heroja sa Košara, Bulevaru 12. februar (dve kolovozne trake u smeru od raskrsnice sa ul. Sarajevska do skretanja za Čumurlijski put) i u ulici Aleksandra Medvedeva (od ulaza u naselje Stevan Sinđelić do Bulevara Nikole Tesle).

U okviru priprema za prikaz sposobnosti, od 4. do 10. maja, vojni vazduhoplovi nadletaće područje Niša.

Građanima i medijima, biće omogućeno praćenje provere pripremljenosti za prikaz od 7. do 9. maja, kao i samog prikaza sposobnosti koji će biti održan u petak, 10. maja.

Uskoro detaljan prikaz izmene saobraćaja...

Komentara: 0


#   Niš   saobraćaj   MUP RS   Aleksandar Vučić   Stevan Sinđelić   Bulevar Nikole Tesle   Vojska Srbije   vojna parada   Odbrana slobode parada
@avucic @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima