Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prijava štete nakon nevremena na teritoriji GO Palilula

rssBookmark and Share

Niš 24.07.2020. Južna Srbija Info

Građanima čije su kuće oštećene usled nevremena koje je pogodilo Niš, dana 23. jula 2020. godine u večernjim časovima, Gradska opština Palilula posredovaće kod Grada Niša, radi procene i naknade štete.

Prijava štete nakon nevremena na teritoriji GO Palilula

PROCEDURA ZA PRIJAVLjIVANjE ŠTETE JE SLEDEĆA:

Bez podnošenja zahteva na šalter opštine, preko aplikacije „Komunalko“ koju možete preuzeti preko aplikacije „Play store“. Ukoliko imate android telefone, pomenutu aplikaciju možete preuzeti posredstvom interneta ukucavanjem tačnog naziva aplikacije: „komunalko.palilula.eu“. Ulaskom na preuzetu aplikaciju (aplikacija radi samo uz aktivan internet) imate opciju „prijavi problem“ gde će vam se u padajućem meniju pojaviti sledeći sadržaj:
1. Dodaj fotografiju (dodati fotografiju ukoliko je imate)
2. Tip problema( izabrati zadnju opciju “ostalo“ – navesti da se radi o poplavi usled obilnih padavina)
3. Adresa za intervenciju, (adresa gde se objekat nalazi)
4. Opišite problem, ( u kratkim crtama opisati problem)
5.Kontakt informacije (ime, prezime podnoscioca,broj telefona ili mejl adresa podnosioca zahteva).

2. Podnošenjem zahteva na šalteru opštine. Zahtev napišite u slobodnoj formi, navodeći da se radi o poplavi koja je nastala usled obilnih padavina. U zahtevu kojim prijavljujete vaš problem, u kraćim crtama opisati stanje poplavljenog objekta usled padavina. Takođe navesti osnovne podatke ime, prezime, tačnu adresu i kontakt telefon. Ukoliko posedujete fotografiju istu možete priložiti.

Sve zahteve u kojima će komunalna inspekcija da evidentira objekte koji su zahvaćeni poplavom proslediće se na dalju nadležnost Gradu Nišu, Gradonačelniku Grada i Gradskom štabu za vanredne situacije, radi odlučivanja o osnovanosti zahteva za pomoć građanima koji su pretrpeli štetu na stambenim i poslovnim objektima usled poplava.

Komentara: 0


#   Niš   nevreme   poplava   štab za vanredne situacije   GO Palilula
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima