Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Privrednici iz Kuršumlije još imaju vremena da konkurišu i plasiraju svoje prozvode iz mera energetske sanacije

rssBookmark and Share

Kuršumlija 01.08.2021. Južna Srbija Info

Opštinsko veće opštine Kuršumlija na sednici održanoj dana 29.07.2021. godine donelo je odluku o produženju roka za dostavljanje prijava po javnom pozivu za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima za sedam dana. Novi rok za podnošenje prijava je 09.08.2021. godine.

Privrednici iz Kuršumlije još imaju vremena da konkurišu i plasiraju svoje prozvode iz mera energetske sanacije

Da podsetimo, na osnovu Odluke opštinskog veća o raspisivanju Javnog konkursa za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima i Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije, opština Kuršumlija raspisuje Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji opštine Kuršumlija.

Pravo učešća na ovom konkursu imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju zakonom utvrđene uslove za obavljanje delatnosti i koji ispunjavaju uslove definisane Pravilnikom o sprovođenju mera energetske sanacijei ovim Javnom pozivom. Na javnom konkursu mogu učestvovati privredni subjekti koji vrše nabavke, radove i ugradnju materijala, opreme i uređaja.

Sve bliže informacije, uslove za učešće na konkursu, dokumentacija koju je potrebno priložiti pri podnošenju prijave, kao i anekse uz Javni poziv možete pronaći na sledećim linkovima:

Komentara: 0


#   Kuršumlija   privreda   energetska efikasnost
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima