Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Studentski humanitarni bal

rssBookmark and Share

Niš 25.02.2020. Južna Srbija Info

Studentski parlament Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu i Studentska Asocijacija Nova organizuju drugi po redu „STUDENTSKI HUMANITARNI BAL“ u ponedeljak, 2. marta, u restoranu Perla u terminu od 19 do 23 časa. Realizaciju događaja podržali su Grad Niš i Kancelarija za mlade Grada Niša

Studentski humanitarni bal

•U pitanju je jedinstven događaj koji se održava drugi put u našem gradu i koji je namenjen prikupljanju sredstava za pojedince ili institucije kojima je pomoć potrebna. Ovogodišnji primalac donacije biće objavljen na događaju u narednim danima.

Cilj događaja je da studente okupi u humanoj misiji da pomognu, ali i da mladim ljudima vrati svest o drugačijem načinu druženja i okupljanja. Tokom večeri, prisutni će imati priliku da uživaju uz ritam benda "Blekberis", dok će sam događaj otvoriti kulturno-umetnički program Studentskog kulturnog centra iz Niša.

Karte za događaj mogu se kupiti u kancelariji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta u Nišu svakog radnog dana od 10 do 13 časova, kao i u kafiću "Gnezdo", počevši od 14. februara. Cena karte je 500 dinara. U cenu karte uračunat je besplatan ketering i besplatno piće po izboru.

Kodeks oblačenja je elegantan, ali ne podrazumeva obavezno nošenje dugih haljina i smokinga.

Kao partnere, trebalo bi istaći Studentski parlament Univerziteta u Nišu i veliki deo Studentskih parlamenata niških fakulteta, čiji članovi će se direktno uključiti u realizaciju događaja.

Organizatori, pored studenata, pozivaju sve ljude dobre volje da uzmu učešće u ovom jedinstvenom događaju.

Komentara: 0


#   Niš   Ekonomski fakultet   humanitarna akcija   studentski parlament   Studentski bal   Studentska asocijacija Nova   bal
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima