Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Drugi upisni rok na niškom DIF-u - spremni za rad u novim uslovima

rssBookmark and Share

Niš 07.09.2020. Južna Srbija Info

Polaganje prijemnog ispita za upis u prvu godinu Osnovnih akademskih studija u drugom upisnom roku u školskoj 2020/2021 godini obaviće se utorak 8. i sredu 9. septembra 2020. godine.

Drugi upisni rok na niškom DIF-u - spremni za rad u novim uslovima

Početak nove akademske godine, odvijaće se prema preporukama nadležnog ministarstva, Kriznog štaba i Štaba za vanredne situacije Grada Niša, na osnovu procene Zavoda za javno zdravlje.

Podsetimo, i ove godine mladi su pokazali veliko interesovanje za studije na ovom prestižnom fakultetu koji zauzima visoko mesto na Šangajskoj listi.

U prvom upisnom roku, novu generaciju studenata činiće 140 akademaca koji će se školovati o trošku države i 11 samofinansirajućih brucoša.

Ukupan broj studenata koji su konkurisali za upis je 165.

Za drugi septembarski upisni rok, konkurs je već raspisan i ostalo je još 44 mesta za samofinansiranje.

Na Fakultetu kažu, da su u potpunosti spremni za 1. oktobar, da poseduju sva zaštitna sredstva, uslove i za onlajn teorijsku nastavu i da će se početak nove akademske godine i nastava, odvijati isključivo prema preporukama nadležnog ministarstva, Kriznog štaba i Štaba za vanredne situacije Grada Niša, na osnovu procene Zavoda za javno zdravlje.

Takođe dodaju, da već imaju dobro iskustvo sa posebnim-kovid uslovima, tokom pripremne nastave i samog prijemnog ispita novih brucoša, kao i da je sve prošlo bez problema.

Komentara: 0


#   Niš   sport   Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja   upisni rok   septembar
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima