Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst i Dan oslobođenja od Turaka u Kuršumliji

rssBookmark and Share

Kuršumlija 10.01.2018. Južna Srbija Info

Tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst držaće se na gradskom bazenu 19. januara na Bogojavljanje. Plivanje organizuje Turistička organizacija opštine Kuršumlija.

Tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst i Dan oslobođenja od Turaka u Kuršumliji

Manifestacija se održava po deveti put, a obezbeđene su i vredne nagrade.

Pobednik će biti darivan Časnim krstom i novčanom nagradom od 10.000 dinara, nagrada za drugo mesto je 8.000 dinara, a treće mesto 5.000 dinara.

Prijavljivanje za plivanje za Bogojavljenski krst je do 18. januara, u kancelariji Turističke organizacije opštine Kuršumlija, ulica Palih boraca 15, ili na tel. 027-380 963. Prijavljeni kandidati prolaze obavezni lekarski pregled.

U petak, 19. januara, sa početkom u 11 časova, polaganjem venaca na spomenik oslobodiocima Kuršumlije, u gradskom parku, obeležiće se Dan oslobođenja Kuršumlije od Turaka.

Turistička organizacija opštine Kuršumlija poziva građane da u što većem broju svojim prisustvom uveličaju navedene događaje.

Komentara: 0


#   Kuršumlija   Turistička organizacija   plivanje za Bogojavljenski krst   Spomenik oslobodiocima   lekarski pregled   Dan oslobođenja   Turistička organizacija Kuršumlije
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima