Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Učenici Gimnazije "Stevan Sremac" izvešće u Narodnom pozorištu predstavu "Društvo mrtvih pesnika"- prihod ide u humanitarne svrhe

rssBookmark and Share

Niš 09.04.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

U petak, 12. aprila, u Narodnom pozorištu u Nišu, učenici dramske sekcije Prve niške Gimnazije "Stevan Sremac" izvešće predstavu "Društvo mrtvih pesnika". Sav prihod od prodaje ulaznica biće namenjen za pomoć deci oboleloj od raka.

Učenici Gimnazije "Stevan Sremac" izvešće u Narodnom pozorištu predstavu "Društvo mrtvih pesnika"- prihod ide u humanitarne svrhe

Cena ulaznice za ovaj humanitarni događaj iznosi 300 dinara. Takođe, na ulazu će biti postavljena kutija za dobrovoljne priloge, gde će posetioci imati priliku da doprinesu akciji koliko god to žele i mogu.

"Društvo mrtvih pesnika" je kultna drama koja nas podseća na važnost umetnosti, slobode izražavanja i hrabrosti da se sledi svoji snovi. Ova predstava, izvedena od strane talentovanih učenika, ima za cilj da podigne svest o značaju solidarnosti i podrške onima koji se bore sa teškom bolešću.

Pozivamo sve ljubitelje pozorišta i sve humane ljude da podrže ovu plemenitu inicijativu učenika Prve niške gimnazije. Vaša podrška može napraviti veliku razliku u životu dece koja se suočavaju sa rakom.


#   Niš   glumci   Narodno pozorište   Gimnazija Stevan Sremac   dramska sekcija   učenici glumci
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima