Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zbog dezinfekcije, Dom zdravlja u Nišu neće raditi za vikend

rssBookmark and Share

Niš 15.05.2020. Južna Srbija Info

Centralni objekat Doma zdravlja Niš radiće do petka 15.5.2020.g. do 22 časa, a za vreme vikenda neće raditi jer će biti detaljno dezinfikovan. zbog povratka svih službi i početka redovnog rada od ponedeljka 18.5.2020.godine.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Za vreme vikenda, svi pacijenti bez respiratornih simptoma i simptoma kovid infekcije mogu da se jave u zdravstvenim stanicama "Duško Radović“ i "Nikola Tesla“ u vremenu 7-20 časova, dok se pacijenti sa respiratornim simptomima i simptomima kovid infekcije javljaju isključivo u zdravstenu stanicu ,,Duvanište“.

Pedijatrijska služba za vreme vikenda radiće u centralnom objektu Doma zdravlja Niš 7-22 časova na ulazima br.2 i 3.za bolesnu decu, i na ulazu br.4 za zdravu decu kao i za stomatološku zdravstvenu zaštitu dece.

Takođe, oba dana vikenda radiće i kol centar Doma zdravlja Niš 24 časa dnevno koje možete dobiti pozivom na brojeve 0700/303-503, 018/503-736 i 018/503-737.

Uzimanje briseva na kovid infekciju za vreme vikenda vršiće se u montažnom objektu ispred ulaza br.1 centralnog objekta Doma zdravlja Niš za građane koji su imali pozitivne članove porodice na KOVID 19 infekciju i za retestiranje pacijenata obolelih od korona virusa, koji su već jednom na testiranju imali negativan rezultat, nakon otpusta iz Kliničkog centra Niš ili privremenih bolnica i bili smešteni u kućnu izolaciju.

Komentara: 0


#   Niš   Dom zdravlja   radno vreme
@


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima