Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

2. Vlasinski triatlon samoprevazilaženje

rssBookmark and Share

Vlasotince 31.07.2016. Južna Srbija Info

Na Vlasinskom jezeru će se 7. avgusta 2016. godine (nedelja) održati 2. Vlasinski triatlon samoprevazilaženje, koji se sastoji se od 2 trke: Olimpijski triatlon: plivanje 1500m, bicikl 40 km, trčanje 10 km i Sprint triatlon: plivanje 750m, bicikl 20 km, trčanje 5 km.

Foto: odmorplus.com, Južna Srbija
Foto: odmorplus.com, Južna Srbija

Olimpijski triatlon je ujedno i zvanično državno prvenstvo Srbije u triatlonu, dok se trka Sprint triatlon boduje u Kupu Srbije.

Start obe trke je u isto vreme na plaži ispod hotela Vlasina.

Posle plivanja takmičari voze bicikl a potom trče na javnom putu br. 231.

U tu svrhu radi održavanja biciklističkog dela trke, biće potpuno zatvoranje obe trake na putu br.231 u trajanju od 3 sata (od 10-13č.) u dužini od 2,5km od Hotela Vlasine ka Hotelu Promaja kao i zatvaranje jedne trake na istom putu u trajanju od 2,5č (od 10,30-13č) u dužini od 1 ,25 km od Hotela Vlasine ka Vlasotincu, gde bi se odvijao naizmenično regulisani saobraćaj.

Kako bi manifestacija mogla da se održi, a da bi se omogućila prohodnost automobilima, u dogovoru sa PU Vranje, tokom trajanja cele manifestacije saobraćaj će delimično biti preusmeren zaobilaznim putem preko Vlasine.


#   Vlasotince   saobraćaj   Vlasinsko jezero   plivanje   PU Vranje   bicikl   Državno prvenstvo   Kup Srbije   Prvenstvo Srbije   brzo trčanje    
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima