Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Aleksinački Napredak igra odlučujuću utakmicu

rssBookmark and Share

Aleksinac 16.01.2018.

U subotu Napredak dočekuje ekipu Mladosti iz Smederevske Palanke. Biće to meč odluke za dalje planove aleksinačkog tima.

Foto: Info-G
Foto: Info-G

U subotu Napredak dočekuje ekipu Mladosti iz Smederevske Palanke. Biće to meč odluke za dalje planove aleksinačkog tima.

Podrška publike je dobrodošla, pa lokalni košarkaški funkcioneri pozivaju navijače.

"Mogu Vam reći da nam je podrška publike gotovo neophodna. Imamo istorijsku šansu da pobedom protiv Mladosti ostvarimo izuzetnu poziciju za dalje uspehe u ovoj ligi. Igramo protiv drugoplasirane ekipe Mladosti. Pozvao bih sve naše sugrađane da dođu i i daju podršku našem timu" ističe Vojkan Eror prvi strateg Napretka.

Radojković: "Budimo uz naše košarkaše" Foto: Info-G

I Dejan Radojković, nekada visoki funkcioner KS Juga Srbije i član nadzornog odbora KK Napredak, javno poziva sve ljubitelje košarke da dođu i pristvuju utakmici protiv Mladosti.

"Apelujem na sve vaše čizaoce da dođu i budu podrška našem timu. Mladost je pojačana dobrim trenerom, nekada selektorom univerzitetske reprezrntacije Srbije Zoranom Todorovićem. S druge strane Napredak je oslabljen odlaskom Marka Stevanovića, ali i pored toga, Napredak ima šanse da pobedi. U tome će ključan faktor biti publika. Dođite obavezno, sada je trenutak da budemo jedinstveni uz naše košarkaše" ističe Radojković.

Puna Hala sportova u subotu može biti faktor odluke u ovom izuzetno važnom meču, piše portal Aleksinac.Net.

TimeOut


#   Aleksinac   košarka   Napredak KK   Hala sportova   Vojkan Eror   Time Out portal   Dejan Radojković
@KKNapredakAl @timeoutrs @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima