Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Demanti potencijalnih investitora: Želimo na Čair, ali predsednik Radničkog mora na sud!

rssBookmark and Share

21.10.2015. Mozzart Sport

Ponuda jeste tu, ali izgleda su u Nišu malo preterali kada su pominjali pokrivanje stadiona, milione evra...

Na Čairu će izgleda morati da sačekaju neka lepša vremena
Na Čairu će izgleda morati da sačekaju neka lepša vremena

Ima onaj stari vic o Beograđanima. Kada prestonički mangupi pričaju o avionima i kamionima, a onda zapitaju: "Je l imaš cigaru?". A izgleda da su i u Nišu razmišljali pomalo megalomanski kada im je od posrednika iz Jagodine stiglo pismo o namerama agencije BE24UNITED da preuzme rukovođenje Radničkim.

Ono je zaista tu, ali u njemu nema mnogo toga zajedničkog sa prvom informacijom koja je stigla iz Niša. Stoga se redakciji portala Mozzart Sport javio Zoran Emšeriev, vlasnik pomenute agencije iz Jagodine, koji je potvrdio da je razgovarao sa gradonačelnikom Niša, ali da se nisu pominjala nikakva milionska ulaganja, niti renoviranje stadiona zbog čega će predsednika Radničkog Radana Ilića izvesti na sud. Jer, navodi se u demantiju, Ilić za svoj izjave nije imao nikakve dokaze, a agenciji BE24UNITED je naneo "višestruku štetu".

Posebno se ističe da je BE24UNITED posrednička agencija koja je trebalo da spoji Real sa Nišave sa neimenovanim investicionim fondom. U prilog tome dobili smo i pismo o namerama koje je otišlo na adrese nadležnih u gradu Nišu i u samom klubu. U njemu se doduše navodi da se agencija BE24UNITED  bavi "pronalaženjem najtalentovanije mlade fudbalske talente i nudim im smeštanje u inostrane internate koji im omogućavaju stipendije za školovanje i usavršavanje u sportu, kao i menadžmentom za profesionalne fudbalere". Navodi se i da je agencija spremna da uđe u klub, ponudi profesionalan menadžment, pa i da privuče inostrani kapital u Radnički. Način saradnje (partnerstvo, sporazum...) bi bio utvrđen u kasnijim fazama pregovora.

Nije jasno da li će oni posle svega uopšte biti nastavljeni.


#   fudbal   Radnički FK   Zoran Perišić   tužba   investitori   Ana Ilić   ulaganja   demanti   Radan Ilić     Zoran Emšeriev
@NisRadnicki @ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima