Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dušan Projović odlazi u KSS na mesto potpredsednika

rssBookmark and Share

14.02.2016. I.Velimirović, sport.blic.rs

Generalni sekretar Regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije biće promovisan na skupštini KSS u subotu (13 časova) u Nišu.
Dušan Projović je novi potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije zadužen za takmičenje, prenosi „Blic“

Dušan Projović odlazi u KSS na mesto potpredsednika

Dušan Projović je novi potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije zadužen za takmičenje, saznaje „Blic“.

Aktuelni generalni sekretar Regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije je čovek koji od 1997. uspešno obavlja ovu funkciju i važi za jednog od najodgovornijih za stanje u čitavom regionu.

- Čast mi je što sam deo najbolje sportske organizacije u državi, jer je košarka najkvalitetniji proizvod Srbije. Dolazak na odgovornu funkciju vraća veru u to da i neko van prestonice može da obavlja važne poslove u KSS. Zadovoljstvo mi je što je prepoznat moj rad, ali istovremeno ovo je velika obaveza i odgovornost - kaže Projović za „Blic“.

Potpredsednik za takmičenje je dosad bio Dejan Tomašević, koji je od 15. oktobra v.d. generalnog sekretara KSS.

- Selim se iz Niša u Beograd, uskladiću nadam se sve svoje obaveze, važno je da se posao radi kvalitetno, uz punu saradnju i u interesu košarke. Svaki segment naše košarke trebalo bi da bude kao i reprezentacije - uspešan - završio je Projović.

Komentara: 0


#   košarka   Košarkaški savez Srbije   Regionalni košarkaški savez istočne Srbije   Dejan Tomašević   Dušan Projović   sportske organizacije
@KSSrbije @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima