Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Edukativni treninzi u Leskovcu

rssBookmark and Share

Leskovac 02.03.2016. Košarkaški savez Srbije

U okviru programa kvalitetnog razvoja igrača, kontinuiranog praćenja i individualnog tehničko-taktičkog usavršavanja, naš poznati stručnjak Boško Đokić održao je u Sportskom centru „Dubočica“ u Leskovcu edukativne treninge za najtalentovanije igrače 2000. i 2001. godišta iz Južne i Istočne Srbije.

Edukativni treninzi u Leskovcu

Domaćini su bili ljudi iz Regionalnog košarkaškog saveza Južne Srbije, koji su sjajno organizovali ovu akciju i obezbedili sve što je bilo potrebno da u potpunosti uspe.

U realizaciji programa su učestvovali i treneri iz ovog regiona i Istočne Srbije, kao i regionalni stručni saradnik Južne Srbije Ivan Zdravković.

Naravno, događaju su prisustvovali i rukovodioci muškog sektora KSS – direktor muških reprezentativnih selekcija Vladimir Kuzmanović, stručni saradnik za rad sa mlađim kategorijama Gordan Todorović i skaut saradnik Aleksandar Smiljanić. Prisutan je bio i selektor kadetske U16 reprezentacije Milan Josić, koji je na licu mesta mogao da se uveri u kvalitet potencijalnih reprezentativaca.

Kako je i ova akcija organizovana je u saradnji sa Udruženjem košarkaških trenera Srbije, edukativne treninge u Leskovcu posmatrali su i treneri iz Pirota, Niša, Vranja, Vladičinog Hana, Leskovca i drugih manjih mesta u ovom regionu…


#   Leskovac   košarka   Južna Srbija region   Košarkaški savez Srbije   Boško Đokić   Ivan Zdravković
@KSSrbije @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima