Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Humanitarna akcija “Klizalište otvorenog srca” kluba "Oksigen"

rssBookmark and Share

Niš 29.12.2020. Južna Srbija Info

U sredu 30. decembra sa početkom u 19:30 časova, na klizalištu u okviru SC "Čair", održaćemo humanitarnu akciju “Klizalište otvorenog srca” namenjenu deci iz socijalno ugroženih porodica, kažu iz kluba "Oksigen" (Oxigen).

Humanitarna akcija “Klizalište otvorenog srca” kluba "Oksigen"

"Ideja kojom smo se nosili jeste da deca čiji roditelji nemaju sredstava da im obezbede paketiće, program zabave i klizanja, igre i druženja na ledu, mogu da dobiju i paketiće, i Deda Mraza, kao i da proslave novogodišnje praznike sa bar malo više osmeha i uspomena. Imaćemo muziku i Deda Mraza koji će da deli paketiće deci.

Zbog epidemiološke situacije, kratkog vremena realizacije kao i ograničenih resursa, ove godine će najviše 30 deteta uzrasta oko 10 godina da učestvuju u ovoj akciji. Ideja je da narednih godina kad uslovi budu bolji, veći broj dece iz Niša  učestvuje u ovom programu.

Organizator i inicijator je Sportski klub "Oksigen" iz Niša, pokrovitelj akcije i koorganizator je gradska opština Crveni Krst, uz tehničku podršku Sportskog centra Čair.

Akcija će se održati uz sve mere propisane od strane Kriznog Štaba, ograničen broj dece će biti na ledu, sve u skladu sa propisima i uslovima!., dodaju iz "Oksigena".

 

Komentara: 0


#   Niš   deca   socijalno ugroženi   klizište   ski roleri   Čair SC   Oksigen roler klub
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima