Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Najbolji odbojkaši Srbije posetili Dom "Duško Radović" u Nišu

rssBookmark and Share

02.01.2014. Blic

Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, nastavili su sa akcijama društveno odgovornog ponašanja, a novi potez bio je poseta muške reprezentacije naše zemlje niškom Domu za decu i omladinu "Duško Radović", u kome su naši najbolji odbojkaši štićenicima Doma poklonili kalendare OSS za 2014, kao i lopte i dresove.

Najbolji odbojkaši Srbije posetili Dom "Duško Radović" u Nišu

Štićenike Doma, kao i reprezentativce i predstavnike medija pozdravili su Darko Bulatović, predsednik gradske opštine “Crveni krst” u ime gradonačelnika Niša, Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS i Gordana Živaljević, direktor Doma “Duško Radović”.

Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, predvodio je delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije, a u poseti Domu bila je i Gabrijela Bulgariju iz Rumunije, član Sportsko – organizacione komisije CEV i supervizor CEV na turniru u Nišu.

Najbolji odbojkaši Srbije će upravo u Nišu, u dvorani "Čair", od 3. do 5. januara igrati na turniru J grupe treće runde evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Naša reprezentacija će sve svoje mečeve igrati od 18 časova: najpre u petak protiv Makedonije, dan kasnije protiv Slovenije, a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju 6. januara, protiv Portugalije.


#   Darko Bulatović   odbojkaši   Slobodan Milošević   svetsko prvenstvo   gradske opštine   Duško Radović
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima