Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Navijači upali u svlačionicu i slikali gole srpske fudbalere

rssBookmark and Share

19.10.2013. Autor: Sportska rubrika

Fudbal u Srbiji je sinonim za apsurd, skandal i bruku, ali propust organizatora na meču između „orlova“ i Makedonije u Jagodini, gde su se navijači neometano šetali po svlačionici i slikali naše gologuze igrače, prevazilazi granicu zdravog razuma.
Ne pamti se da se ikad dogodilo da igrače neke svetske reprezentacije navijači slikaju gole u prostorijama strogo zabranjenim za javnost!

Navijači upali u svlačionicu i slikali gole srpske fudbalere

Zakazalo obezbeđenje

Sticajem okolnosti i zahvaljujući spretnosti anonimnog autora, najgore je prošao Filip Đorđević, koji je na slikama skroz go - njegova gola zadnjica prosto bode oči, dok je Nenada Tomovića peškir spasao još većeg blama. Sreće je imao i Aleksandar Kolarov, ali kako će pomenuti u svojim klubovima objasniti za kakvu to selekciju, Savez i državu igraju kad su mogući ovakvi skandali.

Zbog dosad nezapamćenog skandala, po ko zna koji put će nam se ceo svet smejati. Osim što smo tokom kvalifikacija bili tragikomični na terenu, što smo se „proslavili“ očajnim igrama, svađama i suludim kodeksima, šlag na tortu stavio je skandal u Jagodini. U stvari, ovo je samo još jedan dokaz da se naš fudbal i Fudbalski savez Srbije raspadaju po svim šavovima, na šta smo se i navikli.

FSS opet glavna tema

Takođe, dok ove slike budu obilazile planetu i svet se sprdao s „profesionalizmom“ Saveza, Srbija će opet - naravno, po lošem - biti glavna tema.

Pa šta ako su goli, to je foto-montaža!

Predsednik Skupštine opštine Jagodina Dragan Marković Palma kaže da ne vidi ništa sporno u tome što su fudbaleri bili goli u svlačionici i tvrdi da je obezbeđenje bilo takvo da ni on nije mogao da uđe unutra, kao i da su fotografije lažne.
- Ma, to su gluposti. Pa šta ako su muškarci bili goli u svlačionici. Ta prostorija služi za to! Nemojmo da kvarimo veliki uspeh i pobedu naših reprezentativaca. Mere bezbednosti su bile takve da ni ja nisam mogao da uđem u svlačionicu, a kakva su vremena došla, svako može da namontira da smo i vi i ja bili unutra goli. To je obična foto-montaža - rekao je predsednik Skupštine opštine Jagodina.


#   fudbal   navijači   fotografije   Dragan Marković   Filip Đorđević   Dragan Marković Palma   Fudbalski savez
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima