Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nišlije besplatno na Makedoniju

rssBookmark and Share

Makedonija 03.01.2013. Izvor: Sportske.net

Rukometni savez Srbije odlučio je da navijače u Nišu časti besplatnim ulazom na prijateljski meč koji će naša muška rukometna reprezentacija igrati protiv Makedonije petog januara.

Nišlije besplatno na Makedoniju
Pred izabranicima Veselina Vukovića nalaze se još dva prijateljska meča koja će naši najbolji rukometaši igrati u Nišu i Vrnjačkoj Banji.

Niš će biti domaćin reprezentacijama Srbije, Egipta i Makedonije u petak i subotu a te tri selekcije odmeriće snage u međusobnim susretima u okviru priprema za predstojeće SP.

Najpre će u petak Makedonija i Egipat igrati od 19 časova prvi prijateljski meč a Srbija će se sa južnim susedom sastati dan kasnije od 18 časova i 30 minuta.

Ulaz u halu "Čair" biće besplatan na oba meča a iz Rukometnog saveza Srbije poručili su da će za duel Srbije i Makedonije biti podeljene besplatne ulaznice.

Svaki navijač koji bude želeo da posmatra uživo ovaj prijateljski meč moraće da pokaže ličnu kartu na blagajnama hale "Čair" a moći će da uzme najviše tri karte.

Podela besplatnih karata počeće u petak od 12 časova a reprezentacija Srbije će nakon duela sa Makedonijom igrati protiv Egipta na Badnji dan u Vrnjačkoj Banji.


#   Badnji dan   Makedonija   prijateljski meč
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima