Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nisu Crvena zvezda i Partizan "državniji" od Radničkog

rssBookmark and Share

17.11.2012. Izvor:Agencija Tanjug

Trojica samostalnih odbornika Skupštine grada u Nišu, Predrag Jelenković, Nebojša Ranđelović i Miloš Grozdanović, kritikovali su nameru da država pomogne sportske klubove Crvenu zvezdu i Partizan, uz ocenu da ti klubovi nisu "državniji" od sportskog kluba Radnički iz Niša ili bilo kog drugog kluba u Srbiji.

Nisu Crvena zvezda i Partizan

"Zbog čega država nikad nije razmišljala o tome da pomogne niškom Radničkom", upitala su trojica odbornika koji su nedavno napustili Liberalno-demokratsku partiju i sada deluju kao samostalni odbornici u gradskom parlamentu.

Lepo je što se država setila da pomogne sportskim klubovima, ali ako to stvarno želi, onda treba da pomogne svima, a ne samo "večitima", ukazali su odbornici.

Oni navode da je prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić inicijativu o pomoći pokrenuo upravo u Nišu i da je on navijač jednog "večitog" rivala, a premijer drugog.

Napominjući da to nije najveći problem Srbije u ovom trenutku, trojica odbornika podsećaju na primer Glazgov Rendžersa, poznatog škotskog kluba, koji je zbog velikih poreskih dugova iz prve prebačen u četvrtu ligu - u najniži rang takmičenja.

Tako se to radi u Evropi, navode trojica niških odbornika.


#   Aleksandar Vučić   država   Miloš Grozdanović   Nebojša Ranđelović
@avucic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima