Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Partizan gostuje u Nišu

rssBookmark and Share

30.10.2013. Autor: I.Lazarević

Fudbaleri Partizana gostuju Radničkom u Nišu. U jednom od derbija najmasovnijeg takmičenja crno–beli žele pobedu, koja bi im popravila atmosferu pred derbi sa Crvenom zvezdom.

Partizan gostuje u Nišu

- Za nas Kup nije sekundarno takmičenje – kaže pomoćni trener Partizana Zvonko Varga. – Želimo i taj trofej. Podigli smo ekipu posle remija sa Napretkom i protiv Radničkog očekujemo dobru igru. Neće biti lako, jer Nišlije su imale dobru utakmicu s Crvenom zvezdom, ali ako budemo na svom nivou mislim da ćemo slaviti. Sve smo podredili trijumfu u Nišu.

Vargu ohrabruje to što ekipa stvara dosta šansi za gol.

- Neefikasnost nam je problem, ali u poslednje vreme stvaramo dosta šansi i negde mora strelci da prorade. Najvažnije je da nemamo krizu igre,pa verujem da ćemo iskoristiti eventualne šanse i pobediti.

U odnosu na meč sa Napretkom biće promena u sastavu.

- Daćemo priliku nekim igračima koji do sada nisu imali zapaženu minutažu. Verujemo u njih, pred vratima su prvog tima, pa neka se pokažu.

Varga očekuje tvrdu igru Nišlija.

- Ne verujem da će se zaletati, već da će šansu tražiti iz kontri. Dragoljub Bekvalac je majstor da postavi takvu igru, pa zato moramo biti izuzetno oprezni. Smatramo da opreznost nije mana, mi hoćemo u naredni krug Kupa i verujem da ćemo cilj ostvariti – istakao je Zvonko Varga.


#   Dragoljub Bekvalac
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima