Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počela izgradnja tribina na "Čairu"

rssBookmark and Share

07.09.2011.

Gradonačelnik Niša Miloš Simonović sa saradnicima obišao je stadion Čair gde je, posle pripremnih i zemljanih radova, započeta izgradnja betonskih stubova i konstrukcije istočne, južne i severne tribine. Tako će biti postavljen skelet za tri tribine stadiona Čair kako bi dalje bili nastavljeni građevinski radovi na izgradnji.

Počela izgradnja tribina na

NIŠ , 7. septembra 2011. (Južna Srbija) Rekonstrukcija stadiona ''Čair'' započeta je radovima na istočnoj tribini koja nije u funkciji poslednjih 15 godina. Glavnim projektom predviđena je rekonstrukcija tribine na istočnoj strani za 6966 gledalaca. Posle istočne sledi rekonstrukcija južne i severne tribine koje će moći da prime 9037 gledalaca, dok će zapadna tribina posle radova biti otvorena za 2154 navijača.

 

Za rekonstrukciju stadiona "Čair" izdvojeno je 925 miliona dinara. Rekonstruisani stadion moći će da primi 18151 gledaoca uz dodatne VIP lože sa 120 mesta kao i ložu za medije sa 50 mesta.

 

Niški stadion izgrađen je 1963. godine i u taj objekat nije ulagano poslednjih 30 godina. Posle rekonstrukcije niški stadion dobiće sasvim novi izgled i biće rekonstruisan po stndardima FIFA.

 

 

 

 


#   Južna Srbija region   izgradnja
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima