Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počelo prvenstvo Srbije u boksu u Prokuplju

rssBookmark and Share

Prokuplje 24.05.2019. Južna Srbija Info

Kvalifikacionim borbama, startovalo je Pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu koje se ove godine održava u Prokuplju. Da Prokupčani vole i poznaju boks, pokazale su solidno ispunjene tribine Sportske hale “Dr Zoran Đinđić”, a pravi spektakl očekuje se u subotu, kada su na programu finalne borbe.

Počelo prvenstvo Srbije u boksu u Prokuplju

U jučerašnjim mečevima u ženskoj i muškoj konkurenciji u velter, srednjoj i poluteškoj kategoriji favoriti su opravdali svoje uloge.

-Od velike je važnosti što se boks vratio na velika vrata u Prokuplje. Organizacija prvenstva Srbije u našem gradu, pun je pogodak, što se videlo i po brojnoj publici koja je prisustvovala četvrtfinalnim borbama. Sve je proteklo u najboljem redu, organizacija je na vrhunskom nivou i trudimo se da maksimalno izađemo u susret svim klubovima koji imaju svoje boksere na takmičenju. Naš predstavnik na prvenstvu, Zijadin Sadiković, poražen je na startu takmičenja, tako da ostajemo bez predstavnika u daljem toku prvenstva, rekao je Dragoljub Nikolić Nidža, šef stručnog štaba BK “Toplica”.

Polufinalne borbe na programu su u petak, dok je za subotu planirano veliko finale.


#   Prokuplje   boks   Toplica reka   Prvenstvo Srbije   šef stručnog štaba
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima