Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički dočekuje Voždovac u nedelju na Čairu

rssBookmark and Share

Niš 06.04.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Uzbudljivi fudbalski obračun očekuje nas na stadionu Čair u nedelju, kada će se susresti Radnički Niš i FK Voždovac u okviru 29. kola Super lige Srbije. Utakmica, zakazana za 16:30 časova, obećava napetu borbu između dva istaknuta protivnika.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Radnički, vođen trenerom Dejanom Joksimovićem, ulazi u ovaj meč sa sve većim samopouzdanjem nakon nedavnih pobeda. Njihova mlada i talentovana ekipa pokazala je impresivnu formu, a očekuje se da će nastaviti svoj uspon ka vrhu tabele.

Sa druge strane, Voždovac stiže u Niš sa namerom da osvoji važne bodove. Ova ekipa, poznata po svojoj energičnoj igri i izuzetnoj organizaciji, predstavlja ozbiljan izazov za domaćina.

Očekuje se da će stadion Čair biti ispunjen navijačima koji će pružiti podršku svojim timovima. Ulaznice su dostupne na dan utakmice na blagajni stadiona, a cena ulaznice je pristupačna za sve ljubitelje fudbala.

Ovo će biti meč koji se ne sme propustiti, gde će se snage sukobiti u borbi za važne bodove i poziciju na tabeli. Pratite uzbuđenje fudbalske akcije u nedelju na stadionu Čair dok Radnički Niš dočekuje Voždovac u borbi za pobedu.

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti na dan utakmice, od 10 časova na blagajni na istočnoj tribini stadiona Čair po ceni od 300 dinara za južnu tribinu, 500 dinara za istočnu i zapadnu tribinu, dok je cena za ulaz u svečanu ložu 2000 dinara.

Glavni sudija meča biće Jovan Šegrt iz Beograda.


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Voždovac FK   Stadion Čair
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima