Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički i Partizan remizirali na Čairu

rssBookmark and Share

Niš 01.10.2018. Belami portal, Južna Srbija Info

Fudbaleri Radničkog iz Niša i beogradskog Partizana remizirali su na Čairu rezultatom 2:2 u utakmici 10. kola Superlige Srbije, pa su tako ostali na deobi drugog mesta tabele iza lidera Crvene zvezde.

Foto: Belami
Foto: Belami

Na meču na kome je pravdu delio najbolje rangirani srpski sudija Milorad Mažić, Radnički je došao u vođstvo u 35. minutu preko Haskića, koji je odlično iskoristio centaršut Stojanovića i doneo prednost svom timu. Radnički je na startu drugog dela igre došao do vođstva od 2:0 u 47. minutu, kada je Ranđelović oduzeo loptu Miletiću i proigrao kapitena Stojanovića za veliku prednost domaće ekipe.

Partizan je do kraja meča uspeo da se vrati iz ‚nok-dauna‘ i stigao rezultat na 2:2 pogocima Nemanje Nikolića i Nemanje R. Miletića.

U 87. minutu gol Radničkog poništen je zbog ofsajda, potom je šansu imao i Partizan, sjajno je šutirao Pantić, ali je fantastičnom odbranom Borivoje Ristić sačuvao 2:2.

U narednom, 11. kolu Superlige Srbije, Radnički gostuje Mladosti, a Partizan će dočekati Voždovac.Radniški partizan nerešenp


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Partizan FK   Stadion Čair
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima