Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički spreman da se suprotstavi Crvenoj zvezdi večeras na svom terenu

rssBookmark and Share

Niš 13.03.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Večeras, od 19 časova, na stadionu Čair u Nišu, ekipa Radničkog dočekuje ekipu Crvene zvezde u sklopu 25. kola Super lige Srbije. Nakon neuspeha protiv Železničara u Pančevu, Radnički je ostavio šefa stručnog štaba, Nikolu Trajkovića, koji je podneo ostavku na svoju funkciju.

Foto: FK Radnički
Foto: FK Radnički

S obzirom na izostanak Trajkovića, trenera Vladimira Đorđevića i Dušana Đokića, koji su dobili crvene kartone u prethodnom meču, Radnički se suočava s kadrovskim izazovima. Nekoliko igrača takođe izostaje zbog nakupljenih žutih kartona i povreda.

Na konferenciji za medije, trener Vladimir Đorđević izložio je kadrovsku situaciju i izrazio optimizam uprkos teškim okolnostima. Njegove reči odraz su motivacije i spremnosti za predstojeći susret.

Iako je svesan izazova, Đorđević ističe značaj motivacije i podrške publike u ovakvim momentima. Uprkos teškim trenutcima, on izrazava veru u svoje igrače i spremnost da se suprotstavi ekipi Crvene zvezde.

Meč na stadionu Čair sudiće glavni sudija Marko Ivković, koji je već imao iskustvo sudenja u prethodnom susretu ovih dveju ekipa na Čairu u sezoni 2022/23.


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Crvena Zvezda FK   Vladimir Đorđević
@NisRadnicki @crvenazvezdafk @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima