Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Rastavac: Očekujem da gori Čair u sredu!

rssBookmark and Share

Niš 09.08.2015. Real sa Nišave, Južna Srbija Info

Četa generala Rastavca donela je noćas u Niš tri velika boda, Radnički je savladao Metalac sa 2:0.
Kapiten i golman, naša dva Jovanovića, unapred se raduju spektakl na Čairu u sredu.

Foto: Real sa Nišave
Foto: Real sa Nišave

Radnički iz Niša je slavio na gostovanju Metalcu u Gornjem Milanovcu sa 2:0, iako je poslednjih 20 minuta proveo sa igračem manje na terenu, pošto je Lakić-Pešić dobio drugi žuti karton.

Imao je ipak Metalac prvi veliku priliku da povede, ali je Dejan Đenić bio neprecizan iz jedanaesterca. Već u sledećem napadu kirgistanski reprezentativac Anton Zemljanuhin kaznio Metalac i doveo u prednost Nišlije.

Meč je rešio Marko Tomić u 67. minutu, posle čega ni pomenuti crveni karton nije pomogao domaćinu da se rezultatski vrati u meč.

Gospodine Rastavac, herojska tri boda sa dva igrača manje.

-Jesu stvarno. Utakmica prava takmičarska, odbranjeni penal nam je dao krila. Došli smo na nivo da smo sposobni svakom da damo gol kod kuce ili u gostima i da nosimo pobedu do kraja. Igrači su pružili maksimum i zato su nagrađeni. Očekujemo da gori Čair u sredu i nadalje - jasan je naš general.

Kapitenu, došlo vreme da drugi skidaju gaće pred Meraklijama.

Ekipa smo koja zna šta hoće. Nismo baš igrali kao u Čačku, ali se vraćamo sa nova tri boda! Tek sad boli poraz od Borca u prvom kolu - govori Aleksandar Jovanović koji je morao hramljući da napusti teren, pa je zadnjih desetak minuta naš tim igrao sa dva igrača manje.

Na pitanje koliko je ozbiljna povreda odgovara - Boli me dosta,sutra imam pregled u 10 ujutru. Mislim da je jako ozbiljno, trni mi cela noga. Koleno je u pitanju... Ma, biće valjda sve u redu! Seljačka je to koska - šeretski odgovara kapiten.

Koliko je ozbiljna povreda Zemljanuhina?

Skočni zglob,stara povreda koju samo što je zalečio - kaže naš Humac i nastavlja - dobro je što će za sredu Blažić biti spreman, a i mali Apostolović bi trebalo da debituje. Još ako se doda sjajna igra Tomića, nema zime protiv Voždovca. Nek' Čair grmi, nek' se zemlja trese - naređuje kapiten.

I na kraju heroj nad herojima. Ponovo odbranjeni penal mladog Aleksandra Jovanovića posle koga je Radnički poveo.

- Drago mi je što sam doprineo da ekipa osvoji bodove na teškom gostovanju. Penal na 0:0, verovatno je izdigao ekipu, postigli smo nakon toga 2 gola i u Niš se vraćamo sa 3 boda - skromno će čairsko dete i dodaje - A u sredu lom sa mojim Meraklijama na punom Čairu!

Da podsetimo Radnički u sredu dočekuje ekipu Voždovca.

 


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Aleksandar Jovanović   Milan Rastavac   Anton Zemljanuhin   Marko Tomić   Nemanja Lakić-Pešić
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima