Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Rudari svom snagom ka opstanku

rssBookmark and Share

Aleksinac 04.04.2016. Dimitrije Stojadinović

Ekipa „Rudar Alposa“ danas je odigrala utakmicu 19. kola „Zone istok“ u Gadžinom Hanu protiv ekipe „Zaplanjnca“.

Rudari  svom snagom ka opstanku

Rudari“ su počeli utakmicu svom snagom. U 15 i 25min istakao se golman Rudara Doderović odbranivši dve stopostotne šanse domaće ekipe. Rudari su imali mnogo šansi u prvom poluvremenu koje su stvorene preko M. Zemljaka,A. Zemljaka i Ljubisavljevića koje nisu iskorištene i na poluvreme se otišlo rezulatom 0:0.

Na početku drugog poluvremena u 47min. akcija je počela od defanzivca Stankovića koji je izneo loptu, ostavio je A. Zemljaku koji je uposlio fenomenalnog Ljubisavljevića koji je loptu sproveo u gol i doveo goste u vođstvo. Rudari su nakon postignutog pogotka imali inicijativu tokom celog meča i stvorili su mnogo šansi preko Markovića, A. Zemljaka, Ljubisavljevića i Gojkovića. U 87min domaća ekipa uputila je prvi šut ka golu koji je završio u mreži. Posle promašenih šansi Ljubisavljevića i Markovića usledila je kazna za goste. Konačan rezultat FK „Zaplanjac“ : FK „Rudar ALPOS“ 1:1(0:0)

Trener ekipe Miloš Belić izmenio je formaciju što se dobro pokazalo po ekipu „Rudara“.

- Promenio sam formaciju tima da bih uvideo da li nekim igračima odgovaraju i neke druge pozicije sem ovih koje konstantno igraju, to se pokazalo dobro i uspeo sam u onome što sam zamislio. Hvala svim igračima na zalaganju i na perfektonoj igri koja nam je donela veoma značajan bod u gostima - zaključio je trener Belić.

Za ekipu „Rudara“ natupali su sledeći igrači Doderović (golman), Stanković, Petrović, Vidojković, Lazarević (od 65.min Marković), Radulović (od 60.min Vasić), M. Zemljak, A. Zemljak, Nešić, Gojković i Ljubisavljević (od 82.min Nikolić). Meč sa klupe pratio je rezervni golman Stojadinović.

Aleksinačke vesti


#   Aleksinac   fudbal   Gadžin Han   Aleksinački Rudnik   Rudar FK   Niška zona Istok   Dimitrije Stojadinović   Miloš Belić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima