Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sava Ranđelović: Devojke mi zatrpavaju inboks

rssBookmark and Share

01.07.2013. Stefan Radović

Sava Ranđelović, momak od 20 leta iz Doljevca kod Niša ni sanjao nije da će ovako rano sa voljenim timom, Crvenom zvezdom postati šampion Evrope u vaterpolu. Desilo se to pre nekoliko nedelja, na Banjici, a Sava još nije svestan svega.

Sava Ranđelović: Devojke mi zatrpavaju inboks

Sedeći u stanu koji mu je klub iznajmio u Beogradu pokušava da shvati šta je napravio sa samo dve decenije života, ali ne može da se koncentriše baš... U nastavku intervjua otkrijte i zašto je mlađani Ranđelović “u problemu”.

>>> Iskreno nam reci, odmah, možeš li da se odbraniš od devojaka i koliko često sada imaš gužvu u stanu?!
- Ha, ha, ha... Za stan vam neću otkrivati, ali muku mučim sa devojkama na “fejsbuku”. Inboks mi je zatrpan, imam oko dve hiljade prijatelja, uglavnom prijateljica - kroz smeh će ovaj Nišlija.

>>> Pa šta ćeš, crni Savo?!
- Živ ne znam... Ha, ha...

>>> Jel’ ti neka osvojila srce?
- Ne, ne... Skoro sam izašao iz ozbiljne veze... Nije išlo... Sad malo pauziram!

>>> ‘Ajde, ima vremena, mlad si... A imaš li bar sada priliku da se opustiš sa društvom malo, zaslužio si?
- Ma, kakvi. Već su krenule pripreme za reprezentaciju u mojoj kategoriji. Po ceo dan sam u bazenu. Dođem kući sa treninga, jedem malo, odmorim, uđem na “fejs” i - opet na trening...

>>> A je l’ voliš malo da cugneš?
- Ko ne voli! (smeh) E, kad smo kod toga, hoćeš pivo?! - ponudio nam je Savo, a mi smo se ljubazno zahvalili i rekli da ćemo da popijemo kada i on bude na nekoj pauzi od treninga. Ne ide pivo solo...

Roditelji i deda najveća podrška!

>>> Da li ti nedostaju roditelji u Beogradu i ko ti je najveća podrška?
- Sigurno da su mi mama Daniela i otac Boban najveća podrška u svemu što radim. Nedostaju mi, ali znam što sam ovde... Veliku zahvalnost im dugujem za strpljenje i borbu zajedno sa mnom. Od sedme godine idem na treninge, dok sam živeo u Doljevcu i po 20-ak kilometara dnevno sam išao do Niša. Takođe, uz mene je stalno i deda Vitomir, dok je moj drugi deda Dobrica, sada pokojni, uvek seckao tekstove i slike o meni u novinama. Imam gomilu toga - ponosno će “devetka” crveno-belih.


#   vaterpolo   Sava Ranđelović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima