Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Skandalozno suđenje na "Čairu"

rssBookmark and Share

10.11.2014. NTV-Južna Srbija Info

Sudije su direktno uticale na ishod derbija 7.kola Super lige za rukometaše. Internacionalci Marko Boričić i Dejan Marković iz Beograda, svojski su se potrudili da pomognu Crvenoj zvezdi u pobedi nad Železničarom od 28:27(16:13).

Skandalozno suđenje na "Čairu"

Svojim pristrasnim odlukama, koje su išle na štetu Nišlija, sudije su izazvale burne reakcije igrača i stručnog vođstva domaćih, kao i njihovih navijača, pa su u 58. minutu igrači Železničara napustili teren. Vratili su se posle pet minuta, ali su zbog brojnih isključenja okončali utakmicu sa dvojicom rukometaša u polju, pa je poraz bio neizbežan.

Zanimljivo je da su crveni kartoni pokazani trenerima Bokiću i Đorđeviću, kao i direktoru Milosavljeviću, čije su kazne morali da izdrže igrači, što je svakako uticalo na konačan ishod. Naime, posle odbranjenog sedmerca Zlatanovića, u poslednjim sekundima domaći su dobili posed lopte, ali kako su u polju imali samo dvojicu igrača, morali su da se pomire sa nezasluženim porazom.

Inače, Nišlije su dobro ušle u meč i imale vođstvo do sedmog minuta, kada je Zvezda počela da igra bolje. Sredinom prvog dela tim Nenada Peruničića došao je u vođstva koje do kraja nije ispustio.

Dobru partiju gosti su pružali i u nastavku meča, dok domaći tim nikako nije uspeo da se konsoliduje. U 46. minutu Beograđani su došli do najveće prednosti od šest golova. Ova razlika kao da je probudila igrače Želje koji su zaigrali mnogo bolje. Za tri nekoliko minuta serijom od 4:0 domaći su došli na -2 i u potpusnoti se vratili u utakmicu. Medjutim, ponovo su se suočili sa sudijskom nepravdom, pa nisu ni dobili pravu priliku da načine preokret.

Najefikasnijji u domaćem timu bio je Milan Pavlov sa osam golova, dok je odlično veče imao Dejan Zlatanović koji je uspisao 15 odbrana, od čega tri sedmerca. Kod gostiju se istakao do skorašnji član Želje Stefan Radoničić sa sedam golova.

U narednom kolu Nišlije će ugostiti ekipu Planinke.


#   Čair   rukomet   suđenje   Železničar RK   Dejan Zlatanović   Milan Pavlov
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima