Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sportski deo proslave gradske slave: Odbojka i basket u centru grada

rssBookmark and Share

Prokuplje 17.07.2019. Južna Srbija Info

Sportski deo proslave gradske slave, nastavljen je turnirima u basketu 3 na 3 i odbojci, koji su održani u centru grada.

Sportski deo proslave gradske slave: Odbojka i basket u centru grada

Na odbojkaškom turniru, koji će trajati dva dana, viđena je zanimljiva odbojka, ali pre svega prisutnu publiku oduševio je ambijent, tako da se odluka da se turnir u odbojci održi u samom centru, pokazala kao pun pogodak. Finalne borbe u muškoj konkurenciji, u kojima se sastaju MZ Ćićko i MZ Strahinja i turnir kod devojaka, na programu je danas, što je prilika da građani još jednom prisustvuju sjajnom sportskom događaju.

Turnir u basketu 3 na 3, bio je pravi takmičarski, sa mnogo neizvestnih utakmica. Na kraju turnira, najviše je pokazala, i sasvim zasluženo osvojila prvo mesto, ekipa MZ Ćićko, drugo mesto je pripalo MZ Strahinja, dok su treće mesto osvojili basketaši MZ Tatko.

-Odziv je bio dobar, došlo je dosta mladih da se druže, što je bio i cilj, rekao je Nebojša Ilić iz Službe za sport, dodajući da je za turnir u malom fudbalu, koji počinje večeras, sve spremno, da se očekuje brojna publika jer tradicija ovog turnira i rivalitet mesnih zajednica u malom fudbalu, traju dugi niz godina.


#   Prokuplje   sport   Sveti Prokopije   odbojka   prvo mesto   gradska slava   basket   3 na 3   Turnir u basketu
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima