Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Stojković saopštio imena igrača na Prvenstvu sveta u Kataru - među njima trojica Nišlija

rssBookmark and Share

Niš 11.11.2022. Južna Srbija Info

Selektor Dragan Stojković Piksi, saopštio je imena igrača koji će predstavljati reprezentaciju Srbije na Prvenstvu sveta koje se održava od 20. novembra do 18. decembra u Kataru. Orlovi se nalaze u Grupi G sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom.

Foto: FSS
Foto: FSS

Prvi meč Srbija igra 24. novembra (20,00), rival je Brazil, četiri dana kasnije (11,00) sledi meč sa Kamerunom, a 2. decembra (20,00) susret sa Švajcarskom. Reprezentacija se okuplja 14. novembra u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, dan kasnije (10,00) odlazi u Manamu gde će 18. novembra (18,30) na programu biti prijateljski meč sa Bahreinom. Srbija će u svojoj bazi u Dohi biti od 19. novembra. Selektor Dragan Stojković biće na raspolaganju medijima u ponedeljak, 14. novembra (12,00) kada će održati konferenciju za medije u Sportskom centru FSS.

Pored samog Piksija rođenog u Nišu, među izabranim igračima su i trojica Nišlija, Andrija Živković, Nemanja Radonjić i Ivan Ilić. 


#   Niš   fudbal   reprezentacija   Dragan Stojković   Andrija Živković   Dragan Stojković Piksi   Svetsko prvenstvo Katar   Ivan Ilić   Nemanja Radonjić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima