Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Telekom donira mališanima u Nišu 4000 evra sakupljenih koševima na Kupu Radivoja Koraća

rssBookmark and Share

22.02.2016. Južna Srbija Info

Kako je saopšteno iz Telekoma, odlučeno je da se u donaciju dodaju i poeni mališana kojima je donacija namenjena, a koji su imali priliku da svoje košarkaško umeće pokažu na poluvremenu utakmica Kupa Radivoja Koraća.

Foto: M.N. Pres
Foto: M.N. Pres

Kompanija Telekom Srbije doniraće 4.000 evra u dinarskoj protivvrednosti mladim Nišlijama na osnovu humanitarne akcije u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije tokom završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Kao što je i najavljeno Telekom će za svaki postignuti poen uplatiti po tri evra, što je ukupno 3.294 evra, s obzirom na to da je na sedam utakmica postignuto 1.098 poena.

Takođe, kako je saopšteno iz Telekoma, odlučeno je da se u donaciju dodaji poeni mališana kojima je donacija namenjena, a koji su imali priliku da svoje košarkaško umeće pokažu na poluvremenima utakmica.

Tako je ukupan iznos donacije dostigao 4.000 evra i biće ravnomerno raspodeljen sledećim ustanovama: Specijalnoj školi "Bubanj", Ustanovi socijalne zaštite centar "Mara", Domu za decu bez roditeljskog staranja "Duško Radović" i Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje "14. oktobar" iz Niša.

 

Izvor: mozzartsport.com, Foto: M.N. Pres


#   košarka   deca   obrazovanje   Telekom Srbija   donacija   bolesna deca   Košarkaški savez Srbije   Kup Radivoj Korać   Duško Radović
@KSSrbije @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima