Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tišina na Čairu

rssBookmark and Share

17.06.2014. Narodne Novine

Za sada aktuelni samo odlasci, petorica već napustila Čair

Tišina na Čairu

Ljubitelji fudbala zaokupirani su Svetskim prvenstvom u Brazilu, ali dok su ostali klubovi konkurentni na fudbalskoj pijaci, a pojedini (Partizan) već počinju pripreme, u niškom Radničkom se ne dešava baš ništa. Skoro će treća sedmica kako je okončano prvenstvo, već su žrebani parovi i za naredni šampionat, a sa Čaira niko da se oglasi.

Kako nezvanično saznaju Narodne Novine, predsednik Darko Bulatović je na odmoru, a juče su na putu do Crne Gore zatekli i trenera Milana Milanovića. Njih dvojica trebalo je da se sastanu u Beogradu prošle sedmice, al i do susreta nije došlo:

- Predsednik me je obavestio da nije u mogućnosti da dođe i poslednji dogovor je da se vidimo ove sedmice. Nadam se da će do sastanka doći vrlo brzo, jer zaista je vreme da nešto počnemo da rešavamo - ni Milanović nije u situaciji da bilo šta određenije kaže na temu aktuelnog trenutka Radničkog.

Za sada, podsetimo, na Čairu su aktuelni samo odlasci. Iz Radničkog su već otišli Saša Stojanović, Petar Jovanović, Aleksandar Trišović, Aleksandar Kosorić i Branko Pauljević, a sva je prilika da će još nekolicina igrača potražiti novi klub. Kako saznaju Narodne Novine, najozbiljnije ponude imaju kapiten Aleksandar Jovanović i Milan Ćulum.

cityofnis.rs


#   fudbal   Radnički FK   Darko Bulatović   Milan Milanović   Aleksandar Jovanović   Milan Ćulum   Saša Stojanović   Narodne novine
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima