Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Voša dobila pa pretekla Nišlije

rssBookmark and Share

31.03.2014. I.Đorđević

U poslednjem duelu odigranom u okviru 21. kola Superlige fudbaleri Vojvodine savladali su na domaćem terenu ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 1:0. Jedini pogodak za domaće postigao je Darko Puškarić. Voša je ovom pobedom pretekla jučerašnjeg rivala na tabeli i sada je šesta sa 33 boda.

Voša dobila pa pretekla Nišlije

Vojvodina je konačno počela da liči na sebe i stiče se utisak da je forma ekipa na još višem nivou u odnosu na meč sa Spartakom u kupu od pre četiri dana. Efikasnost je i dalje glavna boljka, ali bi i ona, kažu u klubu, trebala da dođe na svoje, u drugom delu prolećne sezone kada se budu hvatale pozicije za Evropu.

Utakmica na “Karađorđu” bila je vrlo kvalitetna a igru domaćih krasila je sigurnost na sredini terena tako da gosti nisu imali ozbiljnijih šansi da ugroze gol Jovanića. Nekoliko hiljada navijača nije videlo bog zna šta u prvom poluvremenu i kada su već razmišljali o odlasku van stadiona na mali odmor usledio je i gol Darka Puškarića.

Marko Poletanović trčao je po levoj strani kada je krajičkom oka ugledao Puškarića i usledio je savršeno precizan centaršut i munjevita reakcija Vošinog prvotimca za vođstvo i radost navijača.

U drugom poluvremenu propuštene su dve kolosalne šanse. Najpre je Veselinović lepo proigrao Alivodića na ivici šesnaesterca, ali je protivnički golman reagovao odlično u situaciji jedan na jedan pa je rezultat ostao nepromenjen. Nedugo zatim, sjajan šut Puškarića sa tridesetak metara, Aleksandar Kesić je već bio savladan, ali prečka je ovog puta sprečila pogodak. Gosti se juče i nisu previše istakli sa šansama i igrom.


#   fudbal   Radnički FK
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima