Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vranje dobija "Školu tenisa" i profesionalnog trenera - cilj edukacija mladih i organizacija takmičenja

rssBookmark and Share

Vranje 06.07.2021. Južna Srbija Info

U prisustvu gradonačelnika Slobodana Milenkovića i Nenada Đorđevića, ugovor o angažovanju sportskog stručnjaka potpisali su Boban Mladenović, direktor JU "Sportski objekti'' i Đorđe Merdžijević, teniski trener sa ATP licencom. Zahvaljujući ovom angažovanju od danas i zvanično počinje da radi Škola tenisa na teniskim terenima sportsko – rekreativnog centra u Vranju.

Ilustracija:  WIKIMEDIA COMMONS
Ilustracija: WIKIMEDIA COMMONS

"Veoma mi je drago kada se mladi, uspešni i ostvareni ljudi koji su bogato znanje stekli u inostranstvu vrate u svoju zemlju i svoj grad i stečeno znanje prenesu mlađim generacijama. Takav primer je upravo i Đorđe Merdžijević koji može da se pohvali ATP licencom za teniskog trenera. Lokalna samouprava pružiće svu neophodnu podršku kako bi škola tenisa zaživela i uspešno radila. Takođe, potrudićemo se da i u Vranju budu organizovana teniska takmičenja,'' istakao je ovom prilikom gradonačelnik Milenković.

Đorđe Merdžijević se zahvalio na pruženoj prilici da svoje znanje i iskustvo prenese svima koji žele da se bave tenisom u Vranju, bez obzira da li je reč o mladima koji sanjaju da zaigraju na čuvenim turnirima, ili onima koji tenisom žele da se bave rekreativno. 

"Verujem u ono što radim i nadam se da će i ova škola tenisa iznedriti talentovane tenisere'', dodao je Merdžijević.

Svi zainteresovani mogu da se prijave za Školu tenisa u prostorijama JU

"Sportski objekti'' ili na samim teniskim terenima. Takođe, osim što će biti organizovana Škola tenisa, biće omogućeno i iznajmljivanje određenih termina rekreativcima.


#   Vranje   škole   tenis   sportski centar   Slobodan Milenković   Škola tenisa   JU Sportski objekti   Đorđe Merdžijević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima