Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zvezda u sredu u Nišu protiv Radničkog

rssBookmark and Share

25.09.2012. Autor : G.Vukašinović

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da se raduje utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša, pogotovo što se na Čairu očekuju pune tribine.

Zvezda u sredu u Nišu protiv Radničkog

"Srećan sam što posle duže vremena igramo u Nišu i očekujem pravi fudbalski ambijent. Nalazimo se u paklenom ritmu igranja mečva svaka tri dana, a obavezu više nameće činjenica da branimo trofej. Imali smo iskustvo sa Radničkim u prvenstvu na Marakani, kada smo posle mnogo problema došli do bodova. Silno smo motivisani da trijumfujemo, jer posle dva gostovanja u Novom Pazaru i Kuli u avetinjskom ambijentu, pred praznim tribinama, sutra igramo u jednom svečanom, pred pravom fudbalskom publikom", rekao je Janković.

On je dodao da će zdravstveni bilten odrediti sastav tima.

"Maksimović i Jovanović imaju manjih problema sa povredama i posle današnjeg treninga ćemo znati da li i u kolikoj meri mogu da nam pomognu. Sa druge strane, raduje nas povratak Dimitrijevića, kao i Asamoe i Babalja, koji su nakon odrađene "kazne" ponovo u konkurenciji za tim. Sve zavisi od nas i naše igre, uz puno poštovanje Nišlija, igraće onoliko dobro, koliko im to mi dozvolimo", poručio je Janković.

Utakmica između Radničkog i Crvene zvezde igra se sutra od 16 sati.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima