Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zvezdina škola fudbala u Nišu

rssBookmark and Share

11.09.2015. Banker radio, Južna Srbija Info

Fudbalski klub “Crvena zvezda” na osnovu potrebe kluba za školovanjem mladih fudbalera i u cilju omasovljenja, unapređenja i rane specijalizacije u fudbalu, osniva profesionalnu školu fudbala u Nišu.

Zvezdina škola fudbala u Nišu

Program školovanja sprovodi visokostručni tim ljudi koji poznaju kompletan razvojni put sportiste i rad sa mlađim kategorijama, koji poštuju zakone razvoja deteta i primenjuju fudbalsku metodologiju obuke, uvežbavanja i usavršavanja.

Osnovni cilj osnivanja škole fudbala Crvene zvezde u Nišu, jeste značajan doprinos izgradnji pravih sportista, sa humanističkim shvatanjem sporta, koji će, kako na igralištu, tako i u svakidašnjem životu delovati u skladu sa sportskim moralom i biti pozitivan primer i uzor za vaspitanje mlađih generacija.

Ovo je jedinstvena prilika za dečake uzrasta od 7 do 15 godina da ostvare svoje fudbalske snove i postanu “Zvezdine zvezde”. – ističe Boban Stanković, sportski koordinator.

Fudbalskom klubu „Crvena zvezda“ će ova škola biti najbolja baza za formiranje budućih školovanih i vrhunskih fudbalera.

Prijavljivanje je u toku, putem brojeva telefona: 0642572633, 0695740872, a početak rada škole je 6. juna 2015. godine.


#   fudbal   Crvena Zvezda FK   Boban Stanković   škola fudbala   Crvena Zvezda   Stručni tim
@crvenazvezdafk @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima