Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

19. Sajam turizma i aktivnog odmora u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 21.03.2018. Južna Srbija Info

19. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora u Nišu biće održan u hali SC „Čair“ u periodu od 29 do 31.3.2018. godine. Pored aktivnog odmora kao teme Sajma, ove godine akcenat će biti na gastronomskoj i vinskoj ponudi i na prezentaciju i degustaciju karakteristične lokalne kuhinje izlagača.

19. Sajam turizma i aktivnog odmora u Nišu

Kako je Sajam, održan prošle 2017. godine zabeležio rekordni broj od preko 130 izlagača iz zemlje i iz regiona, Republike Srpske, Crne Gore, Bugarske, Mađarske i Grčke među kojima su bile turističke agencije, turoperatori, turističke organizacije gradova i opština, hotelijeri, predstavnici banjskog i zdravstvenog turizma, predstavnici sportsko–rekreativnog turizma i aktivnog odmora, organizatori manifestacija, kao i udruženja samostalnih izlagača suvenira, očekujemo da će nakon uspešnih rezultata, na sledećem Sajmu, mnogi od njih ponoviti svoje učešće a prema najavama imaćemo nove izlagače, goste turoperatere iz regiona Balkana.

Foto: Južna Srbija

Foto: Južna Srbija

Pored aktivnog odmora kao teme Sajma, ove godine akcenat će biti i na gastronomskoj i vinskoj ponudi, što se pre svega odnosi na prezentaciju i degustaciju karakteristične lokalne kuhinje izlagača. S toga vas pozivamo da se priključite, na FOOD COURT štandu posebno namenjenom za prezentaciju i degustaciju gastro specijaliteta i pića, što je odlična prilika da se posetiocima prezentuje turistička destinacija i na ovaj način.

Turistička organizacija Niš poziva izlagače da obogatite program sajma koji smo pripremili za učesnike i posetioce, i uzmete učešće u nekoj od pratećih aktivnosti Sajma: na jednodnevnoj Konferenciji o avanturizmu, kao vida promocije kulturnog nasleđa, kao i u prezentaciji posebnih programa koji se tradicionalno održava u konferencijskoj sali.

Međunarodni sajam turizma u Nišu, je postao nezaobilazni deo planova i programa prezentacije turističke privrede u kalendaru Međunarodnih sajmova u Srbiji i regionu, i kao takav će i ove godine biti idealna prilika za uspostavljanje novih kontakata u cilju jačanja turističke privrede i regionalnog povezivanja.

Komentara: 0


#   Niš   Turističke agencije   Turistička organizacija   Turistička organizacija Niš   Sajam turizma   Sajam turizma i aktivnog odmora   Čair SC
@


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima