Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Izložba suvenira i turističkih publikacija leskovačkog kraja

rssBookmark and Share

Leskovac 17.11.2018. Južna Srbija Info

U Leskovačkom kulturnom centru održana je izložba suvenira i turističkih publkacija. Ova manifestacija postala je tradicija, održava se po 11. put i svake godine na njoj možemo uživati u suvenirima i publikacijama brojnih izlagača iz zemlje i inostranstva.

Izložba suvenira i turističkih publikacija leskovačkog kraja

Leskovac je grad bogate istorije i tradicije, koji svim posetiocima ima mnogo toga da ponudi.

Svi turisti koji posete Leskovac mogu uživati u lepoti Jašunjskih manastira, jednoj od najstarijih hidrocentrala na Vučjanki, bogatim postavkama našeg muzeja, u nadaleko čuvenim festivalima poput LAJF-a, LEDAMUS-a, FAPOR-a ali i u manifestaciji najkarakterističnijom za naš grad Roštiljijadi. 

"Izložba suvenira i turističkih publikacija je dobar način da predstavimo sva naša istorijska, prirodna i kulturna bogatstva. Ona daje veliki doprinos razvijanju turističke ponude Leskovca što je važno kako za naš grad, tako i za čitav region s obzirom na to da je turizam jedan od važnijih faktora ekonomskog razvoja, jer danas u turističkim kretanjima učestvuje veoma veliki broj ljudi," - kazala je Natalija Cakić koja je ispred lokalne samouprave otvorila ovu izložbu. Ona je u ime Grada primila zahvalnicu i plaketu od strane turističke organizacije.

Komentara: 0


#   Leskovac   Turistička organizacija Leskovca   suvenir   Izložba suvenira
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima