Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Obeležavanje Svetskog dana turizma

rssBookmark and Share

Niš 26.09.2018. Južna Srbija Info

Udruženje "AzBuki" i Turistička organizacija grada Niša organizuju obeležavanje Svetskog dana turizma u četvrtak, 27.09.2018. godine, sa početkom u 12 sati u Obrenovićevoj ulici kod Foruma.

Obeležavanje Svetskog dana turizma

U ovoj manifestaciji učestvuju đaci OŠ "Dositej Obradović", dok će aktivisti udruženja "AzBuki" izvršiti interaktivno istraživanje na temu "Uticaj digitalnog razvoja i inovacija na turizam".

Cilj istraživanja je da saznamo koliko su građani upoznati sa novitetima u digitalizaciji sa ciljem unapređenja informisanosti građana i stranih i domaćih turista Niša o kulturno-istorijskim lokalitetima i šta misle na koji način se može poboljšati promocija turističkih ponuda grada Niša. 

Ove godine tema Svetskog dana turizma je "Digitalni turizam", te se fokusira na to kako digitalizacije u grani turizma podstiču inkluzivnost, jačanje lokalne zajednice kao i stvaranje novih prilika za mlade preduzetnike. 

Turistička organizacija Niš, u saradnji sa Narodnim muzejom Niš, obezbedila je besplatan ulaz u sve objekte, kao što su Areheološka sala, Ćele kula, Memorijalni kompleks Logor "12.februar" i Arheološko nalažište Medijana. 

Iz organizacije pozivaju sve da posete ove značajne kulturno-istorijske spomenike, kao i da obiđu punkt sa promo materijalima o gradu, koji će biti postavljen u Obrenovićevoj ulici kod Foruma od 12 časova.

Komentara: 0


#   Niš   Ćele kula   Turistička organizacija   Digitalizacija   Turistička organizacija Niš   Udruženje AzBuki   Svetski dan turizma
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima