Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počinje manifestacija "Dani Vranja"

rssBookmark and Share

Vranje 22.08.2019. Južna Srbija Info

Manifestacija "Dani Vranja” zvanično počinje danas i trajaće do nedelje 25. avgusta. Na šetalištu su otvoreni Salon knjiga i Etno sajam, koji će biti dostupni posetiocima do kraja manifestacije.

Počinje manifestacija "Dani Vranja"

Večeras od 20:30 na centralnoj bini predviđen je nastup učenika srednjih škola pod nazivom "Vranjska pesma kroz mladu vranjsku dušu”.

U nastavku programa od 21:30, planiran je koncert Tijane Vučković i Slobodana Jovanovića, od 22 časa nastup pobednica takmičenja "Srbija u ritmu Evrope”, a pola sata kasnije nastupiće trubački orkestar Stefana Mladenovića.

Drugog dana manifestacije, 23. avgusta, program počinje u 11 sati školom dekupaža "Kreativnost je zarazna, širi dalje”, koja će biti održana u dvorištu Narodnog univerziteta. Istog dana na trgu Staniše Stošića od 18 sati nastupiće deca PU "Naše dete”, dok je od 19 predviđen javni čas slikanja polaznika Likovne radionice i književno veče Mirjane Bobić Mojsilović. Od 21:30 sati na centralnoj bini planiran je koncert Lepe Brene.

U subotu, 24. avgusta, na Trgu Staniše Stošića biće priređena Samsijada, koja je humanitarnog karaktera.  Nakon toga, na šetalištu,  od 19:30 sati, za najmlađe planirani su animatori i klovn, a od 20:30 h nastup plesne grupe ,,Feniks”. Na centralnoj bini od 21 sat biće održan koncert Biljane Anđelković i Bio Ritam Benda, a od 22:koncert Merime Njegomir i Gordane Lazarević.

Poslednjeg dana manifestacije, u nedelju, 25. avgusta, od 17 sati na šetalištu će biti izloženi old tajmeri. Od 17:30 sati na Trgu Staniše Stošića planirana je dečja predstava ,,Tri praseta” u izvođenju pozorišta "Bora Stanković”.

U nastavku programa na istom mestu od 19 sati predviđena je revija narodnih nošnji, a zatimu 20 sati nastup folklora "Vrelac” najmlađe grupe. U dvorištu Muzej kuće "Bora Stanković” od 20 sati planirana je predstava "Koštana” u izvođenju pozorišta "Bora Stanković”. Program se završava koncertom Danijele Stanković Kostić i  benda ,,Flaying” i rok grupe ,,Jolly Jumper" na centralnoj bini, čiji je početak zakazan za 21 sat. Organizator manifestacije ,,Dani Vranja” je Turistička organizacija grada Vranja, a pokrovitelj Grad Vranje.

 

Komentara: 0


#   Vranje   turizam   Bora Stanković   manifestacija   Dani Vranja
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima