Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bogdanović razgovarao sa šefom UNMIK-a

rssBookmark and Share

28.10.2011. Autor : M.Mitić |

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović razgovarao je danas u Beogradu sa šefom UNMIK-a Faridom Zarifom o mogućnostima UNMIK-a da u okviru svog mandata utiče na smanjene tenzija na severu Kosova.

Bogdanović razgovarao sa šefom UNMIK-a

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović razgovarao je danas u Beogradu sa šefom UNMIK-a Faridom Zarifom o aktuelnoj situaciji i mogućnostima UNMIK-a da u okviru svog mandata utiče na smanjene tenzija na severu Pokrajine. Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović je istakao da se aktuelna kriza na severu Kosova i Metohije može rešiti isključivo dijalogom, mirnim sredstvima, bez upotrebe sile i jednostarnih poteza, uz puno poštovanje Rezolucije 1244 Saveta Bezbednosti Ujedinjenih Nacija , Navodi se u saopštenju dosatvljenom ''Južnoj Srbiji''.

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović i šef UNMIK-a Farid Zarif složili su se da međunarodno prisusutvo u Pokrajini, UNMIK, KFOR i EULEKS, u svom angažovanju na normalizaciji stanja na severu Kosova i Metohije, moraju da deluju u granicama svojih stausno neutralnih mandata.


#   ministar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima