Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Danas zaseda Krizni štab - U Nišu izrečeno 10 kazni, jedna osoba zatečena na dve žurke iste večeri

rssBookmark and Share

Niš 01.03.2021. RTS, Južna Srbija Info

Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana epidemiološka situacija u zemlji, biće održana danas u 15 sati, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Danas zaseda Krizni štab - U Nišu izrečeno 10 kazni, jedna osoba zatečena na dve žurke iste večeri

Iz Komunalne milicije Niša su naveli da su tokom vikenda primili 26 prijava građana za remećenje kućnog reda u stambenim zgradama.

"Od strane Komunalne milicije je izdato ukupno 15 prekršajnih naloga za kršenje kućnog reda u stambenim zgradama, sedam prekršajnih naloga je izdato za nepridržavanje ličnih mera zaštite, odnosno za nenošenje maski, tri prekršajna naloga su izdata za organizovanje okupljanja više od pet lica u zatvorenom prostoru i jedan prekršajni nalog je izdat za nepostupanje po naređenju komunalnog milicionara", rekao je Milan Đorđević iz niške Komunalne milicije.

Naveo je da se često dešava da se okuplja veći broj lica od dozvoljenog i apelovao je na građane Niša da se pridržavaju mera.

Kada je reč o ugostiteljskim objektima, Đorđević je naveo da su se pridržavali mera.

Potvrdio je da je u petak jedna osoba zatečena na dve različite žurke.

"Nije mu bilo dovoljno što je sankcionisan prilikom postupanja na jednoj lokaciji, već se odmah nakon toga preselio i na drugu lokaciju, gde smo takođe postupali i tu je sankcionisan izdavanjem prekršajnog naloga", istakao je Đorđević.

Dodao je da nije moguće izdati prekršajne naloge maloletnim licima, pa da se ti nalozi izdaju njihovim roditeljima i starateljima i apelovao na njih da vode računa gde im se kreću deca.

Komentara: 0


#   Niš   komunalna policija   ugostiteljski objekat   krizni štab   Komunalna milicija   Koronavirus
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima