Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Deca monstrumi: Vređali i psovali žene koje su isekle koš

rssBookmark and Share

20.04.2013. Stefan Radović

Deca vređala i psovala žene koje su isekle koš napravljen ispred zgrade.

Deca monstrumi: Vređali i psovali žene koje su isekle koš

U centru Kuršumlije u dvorištu ispred gradske biblioteke, dve starije žena ručnim testerama isekle su koš postavljen na neuređenom delu dvorišta na kome su se deca igrala.

One su isekle stub na kojem je koš i tako ga ostavile nasred igrališta, a sa celim slučajem upoznata je i kuršumlijska policija koja je otpočela istragu povodom ovog slučaja.

KakoJužnaSrbija.Info saznaje deca okupljena na licu mesta nisu ostala dužna starijim gospođama pa su ih tako počatili uvredama i sočnim malograđanskim psovkama.

I ako nijedna žena koja je učlestvovala u seči koša nije želela da opširnije komentariše ceo događaj, obe kažu da su bile izrevoltirane bezobrazlukom i bukom ispred zgrade.

Takođe navode da u okolnim zgradama žive mahom stariji ljudi koji su bolesni i kod kojih često dolaze i lekari Hitne medisinske pomoći kojima ovaakvo bahato ponašanje dece koja se tu svakodnevno okupljaju jako smeta.

- Oni se tu okupljaju, ali najamnje igraju košarku. Psuju, deru se, svađaju i ostavljaju razne otpadke za sobom, Priča za JužnuSrbiju gospođa iz obližnje zgrade.

Ona ističe da nije reč o finoj deci, već o problematičnim mladićima koji stalno prave neke probleme i izazivaju nerede.

Na YouTube je osvanu snimak seče koša, ali je on od strane autora mutiran baš kako se bahatost dece koja su snimak i napravila, a zatim postavila na internetu ne bi čuo.


#   policija   deca
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima