Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Elektrodistribucija bez najave i dozvole isekla privatni voćnjak

rssBookmark and Share

26.06.2013. Autor: B92, JužnaSrbija.Info

Elektrodistribucija iz Prokuplja već dva puta bez ikakve predhodne najave i dozvole posekla je stabla u jednom privatnom voćnjaku jer, navodno, smetaju žicama dalekovoda koji tu prolazi, javlja b92

Elektrodistribucija bez najave i dozvole isekla privatni voćnjak
Vlasnik voćnjaka Svetislav Ilić kaže da mu je priočinjena velika materijalna šteta te da su u njegovom voćnjaku bez ikakve predhodne najave radnici Elektrodistribucije upali i posekli stabla oraha, jabuka, krušaka i šljiva.

Pre pet godina radnici elektrodistribucije prvi put su bez najave i naloga ušli na njegov posed i isekli stabla jer su, navodno, smetala žicama dalekovoda koji prolazi iznad voćnjaka. Maja ove godine stradalo je još voćaka.

U prokupačkoj Elektrodistribuciji nisu želeli da daju nikakve izjave za medije, kao ni da objasne kako su mogli bez dozvole i najave da upadnu na nečiji posed i poseku voćnjak.

Inače, porodica Ilić preživljava od prodaje voća a i ako je Svetislav podneo žalbu nadležnima u Elektrodistribuciji odgovor nije dobio pa će kako kaže pravdu ponovo potražiti na sudu.


#   dozvole   Elektrodistribucija   materijalna šteta   Svetislav Ilić   porodica Ilić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima