Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gradi se novi dom za porodicu Sarić

rssBookmark and Share

Kuršumlija 12.10.2014. JužnaSrbija.Info

Predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić i direktor Doma zdravlja Uranija Petrović obišli su radove na izgradnji nove porodične kuće za četvoročlanu porodicu Sarić iz kuršumlijskog sela Visoka.

Gradi se novi dom za porodicu Sarić

Zbog veoma teških uslova za život dvoje mališana Anđele (8) i Luke (5) građevinska firma "Steco centar" iz Bjeljine donirala je montažnu kuću ovoj siromašnoj porodici veličine 60km2.

Otac Goran ističe da njegova porodica nije imala finasijskih sredstava da renovira dotrajali objekat obzirom da on ne radi a jedini siguran izvor prihoda je dečiji dodatak. On dodaje da porodicu izdržava radeći teške fizičke poslove i sečom drva.

Predsednik opštine Radoljub Vidić obišavši vredne radnike firme "Steco centar" iz Bjeljine, srdačno se zahvalio vlasniku Milenku Stevanoviću koji je donirao novi dom za porodicu Sarić.

"Veliku zahvalnost dugujemo vlasniku fime"Steco centar". Ovo je veoma važan događaj za porodicu Sarić, sa nestrpljenjem očekujemo završetak radova na izgradnji novog doma za mališane.Puno lepih trenutaka u novom domu želim porodici Sarić, a mališanima bezbižno detinjstvo", istakao je predsednik Vidić.

Vidno uzbuđena majka Slađana tom prilikom rekla je da im se život za kratko vreme promenio.

"Veoma sam uzbuđena i srećna jer ćemo napokon imati novi dom. Zahvalila bih se svim humanim ljudima koji su nam pomogli, predsedniku Vidiću, direktoru Uraniji, baki Ratki. Radovi protiču veoma brzo i naša nova kuća kako vreme prolazi dobija novi izgled. Rečima ne mogu opisati kako se osećam, iskreno se nadam se da će i moja porodica živeti kao sav normalan svet", rekla je Slađana.

Osmogodišnja Anđela učenica drugog razreda OŠ "Drinka Pavlović" u Rudaru objašnjava da se veoma raduje novom domu.

"Želja da moj brat i ja imamo sobu kao i sva druga deca napokon se ostvaruje. Zahvalila bih se baki Ratki, gospođi Uraniji, kao i svim ljudima koji su nam pomogli da brat i ja živimo kao sva druga deca", rekla je malena Anđela.

 


#   Kuršumlija   Uranija Petrović   Radoljub Vidić   Dečiji dodatak   izgradnja   predsednik opštine   Novi dom
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima